Dan Sava Videograf

IMG_0177Câteva cuvinte despre videograful  Dan Sava:

De fel, gândesc simplu, dar, pentru mine, orice lucru simplu capătă valoare în momentul în care îmi doresc sa transmit o emoție, o stare, o bucurie. Îmi place sa ma ocup de fiecare detaliu în parte și sa-l finisez până ajunge la forma în care energia emoției alimentează amintirile, făcându-le vii. Pun pasiune în tot ceea ce fac. Poate este un defect, de multe ori un câștig, dar îmi place să cred că orice lucru, cât de nesemnificativ, merită atenție. 

Îmi place să cred că, peste câțiva ani, o sa va fie dor de clipele unice în care v-ați jurat legământ veșnic, momentele în care, emoționați, ați fost martorii și totodată protagoniștii încrestinării puiului vostru. Cred că am putea face o listă cu momentele cu mare încărcătură emoțională din viața noastră, de care ne amintim cu plăcere. De aceea, vreau să ma asigur că veți retrăi emoțiile acelor clipe unice și că amintirile voastre vor prinde viață.

Întradevăr, pentru mine, videografia este o pasiune, dar mai mult de atât, cred că cea mai mare satisfacție în această ocupație iți este oferită în momentul în care un cuvânt,  un zâmbet,  o lacrimă sau o strângere de mâna condensează în ele toată mulțumirea și bucuria de a ma fi ales regizorul din umbra al evenimentului. Nimic, în meseria asta, nu se ridică la înălțimea sentimentelor și emoțiilor pe care le trăiesc în acele momente. Ma îmbogățește sufletește prietenia pe care o leg cu acei oameni și rămân plăcut surprins să vad că, de sărbători, ma sună tot mai multă lume, că agenda telefonului devine tot mai aglomerată și că sunt recomandat mai departe.